DSF0642, Drömstuga Främre 4+2 bäddar

Välkommen till oss i Slite Strandby!

Vi hoppas att ni ska trivas hos oss!

Det här är er stuga:

Smakfullt inredd Drömstuga med 3 rum med kök i ett fantastiskt läge i främre raden vid havet, 4 ordinarie bäddar och 2 extrabäddar i bäddsoffa. Byggår 2011. Allrum med köksavdelning, golvvärme, braskamin, bäddsoffa, (2 bäddar), platt-tv, cd och radio, samt fullt utrustat kök med diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, spis med ugn och micro, samt matmöbel i ek. Kaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, wc och dusch. Stora sovrummet har en dubbelsäng och lilla sovrummet en familjesäng (våningssäng med bred nederslaf). Egen uteplats med härlig utsikt.
Stugan har wifi, och en fast anslutning för nätverk. Ej tillåtet att koppla in egen router, eller reserouter som kan störa nätverket. Kontakta receptionen vid frågor.
Poolen är öppen maj - början av november och ingår i stughyran. Husdjur ej tillåtet.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

QQFR

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite.
Vårt sportcenter och cykeluthyrning med tillhörande cykelverkstad där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj- början av november. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns en av Gotlands bästa restauranger som håller öppet helger i maj och början av september och alla dagar i veckan under sommaren.
För grupper håller restaurangen öppet året runt.

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby.
Transfer mellan Visby och Slite Strandby kostar 175 kr per person och vi hämtar upp på flygplatsen, hamnterminalen eller södertorg, förbokas i samband med boendet.
I Slite finns det både bilar och cyklar att hyra.

Stugnyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). I annat fall lägger vi nyckeln i nyckelbox, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se ellertelefon 0498-65 26 30 för kod och beskrivning.

Djurfri, Rökfri,