SB10322, Strandbod 2 bäddar främre rade


Välkommen till oss på Slite Strandby!

Det här är er stuga:

En ljus och modern strandbod som inretts med såväl funktion som hög mysfaktor. Den är på ca 24 kvm och har två rum. Här finns ett sovrum med två bäddar (dubbelsäng) samt en bäddsoffa i allrummet med plats för två. Kök, matplats och allrum med tv är kombinerat i ett rum. Badrum med wc och dusch. Stor uteplats mot havet. Husdjur är ej tillåtet om det inte avtalats vid bokning.
Stugan har wifi, Det är ej tillåtet att koppla ur routern eller att koppla in egen router, eller reserouter som kan störa nätverket. Stugan hyrs i normalfallet ut med självhushåll.
Glöm inte att förboka bäddset, frukost, avresestäd, hotellpaket eller andra tillägg enligt egna önskemål.
Kontakta receptionen vid frågor.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite.
Vårt sportcenter och cykeluthyrning med tillhörande cykelverkstad där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj-oktober. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns även Gotlands bästa restaurang och Café, Slite strandbar samt Café Mirell at the Beach. Båda håller öppet helger i maj och september och alla dagar i veckan under sommaren.
Läs mera på:
www.slitestrandbar.se
www.cafemirell.se

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby.
Transfer mellan Visby och Slite Strandby kostar 175 kr per person och vi hämtar upp på flygplatsen, hamnterminalen eller södertorg, förbokas i samband med boendet eller direkt hos Taxi Norr på telefon 0498-650650 uppge att du ska till Slite Strandby. Har du bokat transfer kontaktar du Taxi Norr för att avtala tid för upphämtning.
I Slite finns det både bilar och cyklar att hyra.

Stugnyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). I annat fall lägger vi nyckeln i nyckelskåpet, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller 073-5428400 för kod och beskrivning.

Djurfri, Rökfri,