DSF3242, Drömstuga Främre 4+2 b djur

Välkommen till oss i Slite Strandby!

Vi hoppas att ni ska trivas hos oss!

Det här är er stuga:

Smakfullt inredd Drömstuga med 3 rum med kök i ett fantastiskt läge i främre raden vid havet, 4 ordinarie bäddar och 2 extrabäddar i bäddsoffa. Byggår 2011. Allrum med köksavdelning, golvvärme, braskamin, bäddsoffa, (2 bäddar), platt-tv, cd och radio, samt fullt utrustat kök med diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, spis med ugn och micro, samt matmöbel i ek. Kaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, wc och dusch. Stora sovrummet har en dubbelsäng och lilla sovrummet en familjesäng, (våningssäng med bred nederslaf). Egen uteplats med härlig utsikt.
Stugan har wifi, och en fast anslutning för nätverk. Ej tillåtet att koppla in egen router, eller reserouter som kan störa nätverket. Kontakta receptionen vid frågor.
Poolen är öppen maj till början på november och ingår i stughyran. Husdjur är tillåtet i denna stuga.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

QQDF

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite.
Vårt sportcenter och cykeluthyrning där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj till början av november. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns också en av Gotlands bästa restauranger, Slite strandbar. Strandbaren är öppet dagligen under sommaren och helger under Maj ochbörjan av september.För grupper är strandbaren öppet året runt.

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby. Lämnar ni bilen hemma så går det utmärkt att ta sig till Slite med buss eller Taxi från Visby, det finns både bilar och cyklar att hyra i Slite. Nyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). I annat fall lägger vi nyckeln i en nyckelbox, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller0498-65 26 30 för kod.

Djurfri, Rökfri,