SB117, Strandbod


Välkommen till oss på Slite Strandby!

Det här är er stuga:

En ljus och modern strandbod som inretts med såväl funktion som hög mysfaktor. Den är på ca 24 kvm och har två rum. Här finns ett sovrum med två bäddar (dubbelsäng) samt en bäddsoffa i allrummet med plats för två. Kök, matplats och allrum med tv är kombinerat i ett rum. Badrum med wc och dusch. Stor uteplats mot havet. Husdjur är ej tillåtet om det inte avtalats vid bokning.
Stugan har wifi, Det är ej tillåtet att koppla ur routern eller att koppla in egen router, eller reserouter som kan störa nätverket. Stugan hyrs i normalfallet ut med självhushåll.
Glöm inte att förboka bäddset, frukost, avresestäd, hotellpaket eller andra tillägg enligt egna önskemål.
Kontakta receptionen vid frågor.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite:
Vårt sportcenter och cykeluthyrning/verkstad där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj till början av november. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns också en av Gotlands bästa restauranger, Slite strandbar. Strandbaren är öppet dagligen under sommaren och helger under Maj och början av september.För grupper är strandbaren öppet året runt.

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby. Lämnar ni bilen hemma så går det utmärkt att ta sig till Slite med buss eller Taxi från Visby, det finns både bilar och cyklar att hyra i Slite. Nyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). i annat fall lägger vi nyckeln i nyckelbox, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller 0498-65 26 30 för kod.