DH203B, Designhus 203B

Drömstuga Design med två enheter i en där två familjer eller sällskap kan bo utan att störas av varandra. Stugan har en total boarea på 40 kvm. Den större på 27 kvm med 4 bäddar och den mindre på 13 kvm med 2 bäddar.

Notera att detta objekt är den mindre enheten av de två och har två bäddar i en bäddbar soffa.

Bägge enheterna har varsitt stort glasvikparti som öppnar upp mot havet. Stugan omges av ett stort terrassdäck i trä.

Den större enheten rymmer fullt utrustat kök, sovrum och vardagsrum. Den mindre har kombinerat sovrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Både stor och liten enhet är utrustad med toalett, handfat och dusch.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite.
vårt sportcenter med uthyrning av utrustning samt cykelverkstad är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj-oktober. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se

På anläggningen finns också en av Gotlands bästa restauranger, Slite strandbar. Strandbaren är öppet dagligen under sommaren och helger under Maj och september.För grupper är strandbaren öppet året runt. för aktuell information se www.slitestrandbar.se

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby. Lämnar ni bilen hemma så går det utmärkt att ta sig till Slite med buss eller Taxi från Visby, det finns både bilar och cyklar att hyra i Slite. Nyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). i annat fall lägger vi nyckeln i nyckelskåpet på receptionsväggen, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller 073-5428400 för kod.