DS2322, Drömstuga 2+2 bäddar


Välkommen till oss i Slite Strandby!

Vi hoppas att ni ska trivas hos oss!

Det här är er stuga:

Smakfullt inredd stuga med närhet till havet och Slite centrum. Stugan har hall, badrum och kombinerat kök och sovrum. Stugan har 2+2 bäddar i ett kombinerat allrum och kök. En familjesäng 1×120 cm säng + överslaf på 80 cm + 2 extra sängar i en bäddsoffa.
TV, stereo och internet finns i stugan.
Köket har kyl, micro och spishäll samt full uppsättning husgeråd.
Badrummet med klinker och kakel är rymligt och fungerar för rullstolsburna. Stugan har egen uteplats med trädgårdsmöbler.
Byggår 2011.
Husdjur ej tillåtet.
Stugan har wifi och en fast anslutning för nätverk. Ej tillåtet att koppla in egen router, eller reserouter som kan störa nätverket. Kontakta receptionen vid frågor.
Poolen är öppen maj till 4 november och ingår i stughyran.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

QQ22

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite, Vårt sportcenter och cykeluthyrning där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj till början på november. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt.
Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns också en av Gotlands bästa restauranger, Slite strandbar. Strandbaren är öppet dagligen under sommaren. Café Mirell at the beach är öppet helger i maj och september och dagligen juni-augusti.
För grupper är strandbaren öppet året runt. För aktuell information se www.slitestrandbar.se

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby. Lämnar ni bilen hemma så går det utmärkt att ta sig till Slite med buss eller Taxi från Visby, det finns både bilar och cyklar att hyra i Slite. Nyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information). i annat fall lägger vi nyckeln i ett nyckelskåp till er, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller 073-5428400 för kod.

Djurfri, Rökfri,