DH203A, Designhus 203A

Designhuset passar bra där två familjer eller sällskap kan bo utan att störas av varandra. Stugan har en total boarea på 40 kvm. Den större enheten på 27 kvm med 4 bäddar och den mindre på 13 kvm med 2 bäddar. Stor takterass som delas med den mindre enheten.
Denna stuga är den större av de två och har två sängar i ett sovrum och en bäddsoffa för två i vardagsrum. Observera att önskar ni hela huset så måste ni boka båda enheterna. Stugan har WiFi, det är ej tillåtet att koppla ur stugans router eller att koppla in egen router, sker detta måste vi kalla på servicetekniker på er bekostnad. Husdjur är ej tillåtet. Stugan hyrs med självhushåll om inte annat anges på bokningsbekräftelsen, glöm inte att förboka bäddset, frukost, avresestäd eller andra tillägg efter eget önskemål.

Anläggning

Slite Strandby, Sverige, , Gotlands Kommun, , Slite Strandby

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Alla årstider finns det saker att göra och uppleva i Slite.
Vårt sportcenter och cykeluthyrning där du kan hyra sportutrustning är öppet året runt. Vår uppvärmda pool är öppen maj-början av november. Bastun vid bryggan finns tillgänglig året runt. Information och bokning av utrustning och aktiviteter sker på vår hemsida www.gotlandsportsacademy.se
På anläggningen finns en av Gotlands bästa restauranger, Slite strandbar. Strandbaren är öppet dagligen under sommaren och helger under maj och början av september.För grupper är strandbaren öppet året runt.

Nyckelbeskrivning

Slite Strandby hittar ni på Strandvägen i Slite, ca 30 minuters bilväg från Visby. Lämnar ni bilen hemma så går det utmärkt att ta sig till Slite med buss eller Taxi från Visby. Ni kan boka transer till en kostnad av 175 kronor/ person, då hämtar vi upp er vid flyget, båten eller södertorg, bokas i samband med boendet. Det finns både bilar och cyklar att hyra i Slite.
Nyckeln fås vid ankomst i receptionen under ordinarie öppettider (se vår hemsida www.slitestrandby.se för information) i annat fall lägger vi nyckeln i ett nyckelskåp, kontakta oss på mail info@slitestrandby.se eller 0498-652630 för kod.